icon-search
icon-search

Delivery Services


EMBuzz mengorak selangkah lagi ke depan, kali ini dengan memperkenalkan servis penghantaran terus (Delivery) kepada anda. Mengambil kira pandangan serta permintaan para pembeli setia kami, khususnya mereka yang tinggal berhampiran dengan lokasi tempat kami beroperasi, atau kalangan mereka yg mempunyai saudara mara serta kenalan yg tinggal di kawasan Seberang Perai Utara & Tengah, Pulau Pinang, maka tercetuslah idea untuk menawarkan perkhidmatan penghantaran secara terus kepada anda...

PicsArt_07-23-10.08.48.jpg

Penghantaran akan dibuat setiap hari, dari jam 9.00 pagi hingga 6.00 petang, menggunakan khidmat delivery kami sendiri, àtaupun khidmat delivery yang disediakan oleh rakan kolaborasi kami, iaitu, Mr. Speedy.

Di bawah akan kami senaraikan kawasan-kawasan yg berada dalam lingkungan perkhidmatan kami :

1. Kepala Batas

2. Tasek Gelugor

3. Butterworth

4. Kuala Muda / Penaga

5. Bagan

6. Seberang Jaya

7. Sungai Dua

8. Permatang Pauh

9. Bukit Mertajam

Kami akan hanya mengenakan cas penghantaran sebanyak RM3.00 per delivery per order.

Pembelian boleh dibuat melalui link2 yang kami sediakan di bawah, bagi mereka yg memilih untuk membuat pembayaran menggunakan kad kredit atau debit, atau melalui pemindahan akaun (FPX)

Sila lengkapkan maklumat yang diminta ketika proses pembayaran, seperti alamat penerima, untuk digunakan ketika penghantaran nanti.

PicsArt_07-27-02.47.21.jpg

[KLIK LINK INI untuk membuat pesanan secara penghantaran terus / DELIVERY ke alamat yang terletak di dalam salah satu kawasan di atas]

Atau melalui laman web delivery kami...Older post Newer post

Your cart is currently empty.
Continue shopping